Voeg plezier toe aan je dag met de ‘5 minute magic’ challenge

Ben jij klaar voor een goede dosis magie? Voeg plezier toe aan je dag met de challenge ‘5 minute magic’ ✨

 • Heb je soms het gevoel dat het leven aan je voorbij vliegt? Een dag, week, maand, jaar voorbij zonder dat je het opmerkt. Is het alweer lente?
 • Wil je los breken uit de dagelijkse routines en elke dag een mooi moment creëren?
 • Heb je geen idee hoe je dat moet doen, aangezien het leven al druk zat is?
 • Durf jij de Challenge Queen te vertrouwen door met mij voor 5 minuten van plezier en of liefdevolle omenten te gaan voor 4 weken achter elkaar?

Dan is deze challenge voor jou!

‘5 minute magic’ is een challenge die je helpt om een teen buiten je comfortzone te zetten en in een zone waarvan je je vaag kan herinneren dat je die kent. We gaan een vleug magie toevoegen aan elke dag. Binnen 5 minuten per dag!

Wat is de ‘5 minute magic’ challenge?

Let the magic begin… Tijdens de ‘5 minute magic’ challenge ontvang je 20 verschillende kleine opdrachten om te doen, verspreid over 4 weken. Kleine opdrachten die je in beweging krijgen binnen je dagelijkse bezigheden. Small changes, big differences!

 • Vanaf maandag 1 t/m vrijdag 26 april ontvang jij elke werkdag een kleine opdracht in de mail.
 • Het zijn simpele opdrachten die je even uit je normale routine halen en een lach op je gezicht gaan brengen. Een opdracht duurt maximaal 5 minuten.
 • Elke week heeft een ander thema als challenge. Maak kennis met:
  • Dance the week away
  • Explore the world
  • Spread the love
  • Act like a child

Elke dag ontvang je een opdracht die past binnen het thema EN een vleugje magie toevoegt aan je dag. En ja: alles binnen 5 minuten!

Ik weet dat het een beetje geheimzinnig klinkt. Ik wil niet te veel weggeven 😉 Als je zin hebt in positieve energie, happy vibes en een fijn begin van de lente (ongeacht het weer!), geloof me: dan ga je deze challenges heel leuk vinden!

Hoe werkt de challenge?

Dit zijn de praktische zaken:

 • Op elke zondag (vanaf 31 maart) ontvang je een email met de uitleg van de challenge in de week die eraan komt. Elke week heeft een ander thema. Geen zorgen, ze zijn allemaal blij, makkelijk en een dosis magie.
 • Van maandag tot vrijdag, ontvang je elke ochtend rond 6.00 uur een emailbericht. Daarin staat de precieze opdracht voor die dag uitgelegd.
 • Elke opdracht duurt maximaal 5 minuten. Je kan er altijd meer tijd aan besteden als je wil, maar dat hoeft niet.
 • De challenge duurt 4 weken. We beginnen met de eerste mail op zondag 31 maart en de laatste mail ontvang je op vrijdag 26 april.

Jij meldt je aan en ik doe de rest! Voeg blijdschap en liefde toe aan je dagelijks leven met de ‘5 minute magic’ challenge.

Wat te verwachten van ‘5 minute magic’

Dit soort opdrachten kun je verwachten

Misschien voel je je een beetje terughoudend. Wat betekent ‘5 minute magic’ eigenlijk? Wat voor opdrachten kun je verwachten? Een kleine sneak preview voor elke week:

 • ‘Dance the week away’ betekent dat we op de ene dag dansen op ons favoriete vrolijke nummer, en op een andere dag op een ander thematisch nummer. 
 • ‘Explore the world’: laten we even naar buiten gaan! Wat zie je? Je krijgt eenvoudige opdrachten om op zoek te gaan naar iets specifieks buiten (kan ook vanuit het raam worden gedaan als je om wat voor reden dan ook niet naar buiten kunt). 
 • ‘Spread the love’: deze week vraag ik je om een vriendelijk berichtje naar iemand anders te sturen. Bijvoorbeeld: stuur een bericht naar iemand die jou het gevoel geeft dat je gezien wordt.
 • ‘Act like a child’ draait om die dingen doen die we als kind deden en waar we onszelf tegenwoordig absoluut geen toestemming voor geven. Met ‘5 minute magic’ krijg je toestemming om helemaal los te gaan 😉

Magische bonussen voor iedereen! 

Er zijn DRIE extra bonussen voor iedereen die meedoet. Extra manieren om dit allemaal een beetje magischer te maken:

 • Ontmoet mij op de digitale dansvloer! We sluiten de eerste week af met ons eigen dansfeestje. Zet vrijdag 5 april om 20.00 uur in je agenda. Je ontvangt van tevoren meer informatie én krijgt de kans om nummers voor de afspeellijst in te dienen. 
 • Een speciale kans voor de deelnemers: deel je foto op Instagram met de hashtag #5minutemagicchallenge en maak kans op een gratis kaartje voor de challenge in september
 • We sluiten de challenge af met een geheime kinderbijeenkomst aan het einde van de laatste dag. Het is digitaal, en ik hoop dat je meedoet vanaf de locatie waar je hebt gewerkt/aan deelgenomen op de laatste dagopdracht *kijkt geheimzinnig*. Zet vrijdag 26 april om 20.00 uur in je agenda!

Wat deelnemers zeggen over mijn challenges

Waarom je een challenge van Inspiration by Marlies moet doen? In december, organiseerde ik de challenge ’24 days Acts of Kindness,’ waarin deelnemers elke dag een mail kregen met een ‘Act’ om voor zichzelf te doen.

Marlies is looking out of a window with a cup of tea in her hand. She is smiling.

Dit is waarom je deze challenge niet wil missen…

 • Je ontvangt 6 van de 7 dagen van de week een blije en supportive bericht in je inbox. Ik ben optimistisch en enthousiast en dat ga ik overdragen aan jou.
 • Je krijgt de kans om met weinig moeite elke dag te lachen. Elke opdracht wordt op een zilveren dienblad gepresenteerd (dat is iets positiefs).
 • Je bent niet alleen in deze challenge. Er zijn tientallen mensen over de hele wereld die dezelfde opdracht doen die dag. Energetisch verbonden!
 • Kom in contact met andere deelnemers via Instagram. Ik deel jullie posts en avonturen en je kan hetzelfde doen met de hashtag #5minutemagicchallenge.
 • We ontmoeten elkaar op de digitale dansvloer of tijdens de geheime kiddie-meeting op het eind van de challenge.

En uiteraard… Je mag 20 gave opdrachten doen om magie (terug) te brengen in je leven! Als je dat niet wil, dan kun je dit scherm sluiten. Maar als je die magie WEL wil…. Koop nu je ticket!

Meest gestelde vragen over de ‘5 minute magic’ challenge

Wanneer doe ik een opdracht?

Jij mag bepalen wanneer je de opdracht van de dag doet. Je ontvangt de mail rond 6 uur ‘s ochtends (lekker op tijd). Dat maakt het mogelijk om je eigen moment te kiezen. Het kan direct om 6 uur zijn, net na je ontbijt, rond de lunchpauze of na het avondeten. Jij mag kiezen.

Waarom is het maar 5 minuten per dag?

Dat is waar the magic happens! We denken vaak dat de dingen die we graag doen veel tijd kosten. Dat maakt het moeilijk om te beginnen. Het plannen van of denken aan iets wat lang duurt, is gewoon moeilijk. Maar iets doen voor slechts 5 minuten, dat is te doen. Dat is niet voor altijd. Dat is maar eventjes.

Kan ik deze challenge met mijn kind(eren) doen?

Absoluut! We hebben een paar challenges gehad die heel leuk bleken te zijn om met de kinderen te doen. Deze is kidsproof en tof om samen te doen. Misschien kun je de zondagse video bekijken om te checken of je kind(eren) hieraan meedoet of niet. Hou het licht en leuk.

Wat als ik een dag mis?

Geen zorgen! Je kan geen dag missen. Ben je het vergeten? Pak de draad de volgende dag op met de nieuwe opdracht. Als je de opdracht die je hebt gemist graag wil doen, kun je die ook altijd doen of in het weekend. Het is helemaal aan jou!

Heb ik materialen of spullen nodig?

Alleen in de laatste week worden we misschien wat creatiever. Zelfs dan adviseer ik om dingen te gebruiken die je vast ergens in huis hebt. Als ik vraag om een stuk papier te gebruiken, kan dat ook een lege envelop zijn of een bonnetje van de winkel. Ik hoop dat je een pen en schaar hebt, maar als dat niet zo is, dan help ik je dat creatief aan te pakken.

Mijn vraag staat niet op de lijst

Je kunt mij altijd mailen: marlies@inspirationbymarlies.com of een  DM op Instagram sturen. Ik help je graag.

Waar koop ik mijn ticket?

Dat is een leuke vraag! Klik hier om gelijk je kaartje te kopen. Hij zit al in je mandje. Je kan betalen met credit card, debit card of iDeal.

Shopping Cart
Scroll to Top